Op donderdag 21 november wordt de parking naast de Werkwinkel (gebouw C) op de OCMW-site in de Jakob Smitslaan opnieuw opengesteld. De vernieuwing van de parking past in de omgevingsaanleg van Ten Hove. Door het openstellen van de parking is Ten Hove weer vlotter bereikbaar.

Op de parking naast de Werkwinkel vernieuwde de aannemer de volledige riolering en het wegdek. Intussen ligt de nieuwe verharding er en is parkeren opnieuw mogelijk vanaf 21 november. De aanplanting van groen gebeurt later.

Ingang Ten Hove moeilijk bereikbaar op 18 november

In een volgende fase start de aannemer met de aanleg van het terras en het parkgedeelte voor het lokaal dienstencentrum in Ten Hove. Daardoor is de ingang van Ten Hove op maandag 18 november moeilijk bereikbaar. Deze hinder blijft beperkt tot één dag.

Groene omgeving met aandacht voor bereikbaarheid

De omgeving rond Ten Hove ziet er begin 2014 helemaal anders uit. Het gebouwencomplex krijgt een aangename en groene omgeving. De gebouwen zullen bovendien makkelijk bereikbaar zijn voor rolstoelgebruikers. De plannen voorzien parkeergelegenheid en een uitgestrekt terras voor de bezoekers van het restaurant en de cafetaria.